Gerecyclede bubbelkaarsen

Duurzame kaarsen kopen | Recycling en cadeautips

Bij Kaars & Klei maken we graag milieubewuste keuzes. Vooral voor in het interieur. Je vindt hier kaarsen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook goed voor je gezondheid. Duurzame kaarsen kopen is een klein steentje bijdragen aan het milieu.

Kaarsen van koolzaadwas

Bij Kaars & Klei vind je duurzame kaarsen gemaakt van koolzaadwas. Deze was is gemaakt van 100% pure koolzaadolie. Dit wordt vaak gebruikt voor het onderhouden en beschermen van houten materialen. Koolzaadwas wordt verbouwd in Europa, waardoor de transportkosten lager liggen. Ook wordt het milieu minder belast. Dit maakt koolzaadwas duurzamer dan bijvoorbeeld sojawas.

Gerecyclede kaarsen

Je herkent het vast wel; je brandt een kaars op en er blijven nog wat kaarsresten over. Veel mensen gooien deze weg, maar dat is zonde. Je kunt deze kaarsresten makkelijk gebruiken voor het maken van nieuwe kaarsen. Dat doen we bij Kaars & Klei. We verzamelen vanuit onze klanten en omgeving overgebleven kaarsresten en maken hier een nieuwe kaars van. Zo gaat er geen was verloren!

Bekijk de gerecyclede bubbelkaars

Wil je ook kaarsresten naar ons opsturen? Stuur ons een e-mail en we sturen je een verzendlabel toe.

Duurzame cadeautip

Wil je duurzame kaarsen kopen als cadeau? Bij Kaars & Klei vind je verschillende cadeausets met kaarsen, kandelaars en schalen. Deze setjes zijn perfect voor een housewarmingcadeau, verjaardagscadeau of babyshowercadeau. Maak iemand blij met een mooie, duurzame set.

Duurzame kaarsen kopen

Terug naar blog