Moederdag cadeau idee | Origineel & uniek

Moederdag cadeau idee | Origineel & uniek

Moederdag 2024 staat bijna voor de deur en dat betekent: snel op zoek naar een cadeau voor jouw moeder, oma of iemand anders die het verdiend. Vind je het ieder jaar weer lastig om een cadeautje te bedenken? Dan hebben wij iets leuks voor je!

Moederdag cadeau

Is jouw moeder gek op kaarsen? Bekijk dan eens deze Moederdag cadeauset. De set bestaat uit twee dinerkaarsen (een met hartjes en een effen kleur), droogbloemen en een kaartje erbij. Je hoeft alleen nog iets liefs op het kaartje te schrijven en dan is-ie klaar om te geven.

Tip: kun je niet langsgaan op Moederdag? Wij kunnen het pakketje ook meteen naar de ontvanger sturen. Mail ons jouw bericht, dan schrijven wij dit op het kaartje.

Bekijk moederdag cadeauset dinerkaarsen

Moederdag kaarsen

Vind je het leuker om zelf een pakket samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook. Kaarsen izjn tenslotte altijd goed. Omdat Moederdag in het teken staat van liefde, zijn bijvoorbeeld de kaarsen uit de hartjes collectie leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld een hartjes kandelaar met daarin een dinerkaars met hartjes. Hoe leuk!

Bekijk de hartjes kaarsen voor Moederdag

Wanneer is het Moederdag?

Moederdag valt ieder jaar op een zondag in mei. Dit jaar is Moederdag op zondag 12 mei 2024.

Terug naar blog