Handgemaakte kaarsen en kandelaars Den Haag

Handgemaakte kaarsen, kandelaars en meer uit Den Haag

Bij Kaars & Klei vind je handgemaakte kaarsen, kandelaars en andere woonaccessoires om jouw interieur compleet te maken. Al onze producten zijn uniek in vorm, kleur en geur. Zo kan het eens voorkomen dat er een luchtbelletje in een kaars of kandelaar zit, of dat de kleur iets afwijkt van de afbeelding. Maar dat is ook juist leuk aan handgemaakte producten, toch?

Handgemaakte kaarsen

Als je onze kaarsencollectie bekijkt, dan zie je verschillende soorten kaarsen. Zoals bijvoorbeeld een vrouwenlichaam kaars, als ode aan de vrouw. Maar bijvoorbeeld ook de bubbelkaars, dinerkaars of draaibol. We proberen zoveel mogelijk met de seizoenen mee te gaan, zodat we altijd een leuk en origineel aanbod aan handgemaakte kaarsen hebben. De kaarsen maken we zelf, met liefde.

♥ Bekijk onze handgemaakte kaarsen

Handgemaakte kandelaars

Wat is een mooie ribbel dinerkaars zonder kandelaar? Precies, niks. Daarom maken wij ook kandelaars. In het kandelaars assortiment vind je verschillende kleuren en vormen kandelaars, zoals een hoge kandelaar, een lage, ronde kandelaar en een waxinelichthouder. De kandelaars worden, net als de kaarsen, handgemaakt. Hiervoor gebruiken we acrylhars op waterbasis; een goede kwaliteit, maar niet schadelijk voor het milieu.

Bekijk onze handgemaakte kandelaars

Handgemaakte woonaccessoires

Naast kaarsen en kandelaars vind je bij ons ook woonaccessoires, zoals een ovale schaal die je kunt gebruiken als kaarsenplateau. Het is aan te raden om bijvoorbeeld een stompkaars niet direct op tafel te plaatsen. Een onderzetter helpt de tafel te beschermen tegen druipend kaarsvet. Kaarsenschalen zijn niet alleen handig tegen beschadiging, maar zijn ook leuk om cadeau te geven. Wat dacht je van een ovale schaal met een kleine en grote bubbelkaars?

Bekijk onze handgemaakte woonaccessoires

Terug naar blog