Paaskaarsen voor een gezellig paasontbijt | Leukste paasdecoratie 2024

Paaskaarsen voor een gezellig paasontbijt | Leukste paasdecoratie 2024

Het is weer bijna Pasen, en dat betekent dat je jouw huis weer gezellig mag aankleden met leuke paas decoratie. Natuurlijk horen daar paastakken en eieren bij, maar heb je ook al eens gedacht aan kaarsen voor bij het paasontbijt? Je maakt het ontbijt, de brunch of lunch extra gezellig door een leuke kaars aan te steken, of gewoon neer te zetten als decoratie.

Bekijk hier de leukste paasdecoratie

De ontbijttafel gezellig aankleden met Pasen

Een paasontbijt met op de eerste of tweede paasdag, wie doet het niet? Gezellig met familie, vrienden of huisgenoten. En daar hoort natuurlijk versiering bij. Je maakt het paasontbijt extra gezellig met een vrolijke, kleurrijke aankleding van de tafel. Denk aan een leuk tafelkleed, eierdopjes en natuurlijk paaskaarsen.

Paaskaarsen als decoratie paasontbijt

Hoe gezellig om de tafel aan te kleden met kaarsen? Zo kun je bijvoorbeeld leuke paashaas kaarsen op tafel zetten, een schattig paaskonijntje of een mooie paasei kaars met print. Dit maakt de ontbijttafel gegarandeerd super gezellig! Wat ook leuk is op de paastafel, is een gebroken ei kaars. Deze gele kaars zit in een witte houder, waardoor het net een ei lijkt! Als de kaars op is kun je de houder volgend jaar weer hergebruiken met een waxinelichtje, want die past er ook precies in. Zo kun je ‘m nog jaren gebruiken. Hoe leuk!

Bekijk hier de leukste paaskaarsen

Vrolijk Pasen!

Terug naar blog