Tips voor een babyshower cadeau

Tips voor een babyshower cadeau

Is er iemand in jouw omgeving zwanger? Gefeliciteerd! Dan staat er hoogstwaarschijnlijk een babyshower op de planning. Misschien organiseer je deze zelfs voor de zwangere. Bij een babyshower horen natuurlijk ook babyshower cadeaus; leuke cadeaus voor de mama-in-spé en de kleine. Bij Kaars & Klei hebben we de leukste handgemaakte cadeaus voor een babyshower. 

Wolk kaars cadeau

De wolk kaars is het perfecte babyshower cadeau. Deze schattige kaars komt in vier verschillende kleuren: wit, beige, lichtroze en lichtblauw. Is het geslacht van het kindje bekend? Dan kun je de moeder verrassen met de wolk kaars in het lichtroze of lichtblauw. Liever een genderneutraal cadeau? Dan kun je de wolk kaars ook cadeau geven in het wit of beige. 

♥ Wolk kaars kopen

Babybubbel kaars cadeau

De babybubbel kaars is een kleine variant van de grote bubbel kaars. Deze kleine kaars is een leuk cadeau voor op de babykamer. Ook een cadeautje voor de moeder erbij? Dan is de grote bubbel kaars een leuke toevoeging. Of een combinatie van de twee bubbels met deze bubbel cadeauset

♥ Babybubbel kaars kopen

Regenboog kaars cadeau

De regenboog kaars is een leuk cadeau voor in de babykamer van de toekomstige kleine. Organiseer je de babyshower? Dan is dit cadeau ook leuk om op tafel te zetten als babyshower versiering of om als cadeau mee te geven aan de gasten. 

♥ Regenboog kaars kopen

Veilig babyshower cadeau

Alle kaarsen zijn handgemaakt van koolzaadwas. Dit type was is zowel goed voor het milieu als voor je gezondheid. In tegenstelling tot een kaars van paraffine. Mocht je de kaars dus willen aansteken, dan is dit niet schadelijk voor de gezondheid van de baby. Je kunt deze natuurlijk ook laten staan als decoratie. Lees voordat je een kaars aansteekt ook altijd onze brandinstructies


Wil je een grote bestelling doen, deze speciaal laten inpakken of op zoek naar een specifieke kleur? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug naar blog