Valentijn cadeau, versiering en meer tips voor Valentijnsdag 2024

Valentijn cadeau, versiering en meer tips voor Valentijnsdag 2024

Het is weer bijna zover: Valentijnsdag 2024. Op deze dag vieren we de liefde en verrassen we geliefden om ons heen. Niet alleen je partner, maar ook een goede vriend of vriendin, liever vader of moeder, of je broer of zus. Ben je nog op zoek naar een origineel valentijnscadeau of leuke valentijnsversiering voor een romantische avond? Hier vind je tips.

Of bekijk meteen onze valentijnscollectie

Valentijn cadeau

Op Valentijnsdag is het leuk om iemand te verrassen met een cadeau. Dit kan een cadeau voor je partner zijn, maar ook voor iemand anders waar je veel van houdt. Een cadeautje op Valentijnsdag is eigenlijk altijd goed. En wat dacht je van handgemaakte kaarsen? Een mooie kaars in de vorm van een hartje, een hartjes bubbel of een stompkaars met hartjes. Wil je groots uitpakken deze valentijn? Dan is een kaarsen cadeaupakket misschien een idee!

Valentijn versiering

Voor een romantische avond zijn kaarsen natuurlijk onmisbaar. Kaarsen zorgen voor een knusse sfeer en geven veel warmte af. En hoe leuk is het om op Valentijnsdag echte valentijnskaarsen neer te zetten als versiering? De staande hartjes kaarsen zijn perfect om een tafel romantisch aan te kleden tijdens het diner. Of combineer een hartjes kandelaar met een hartjes dinerkaars. Wedden dat jouw geliefde smelt van blijheid?

Valentijnsdag met vrienden of vriendinnen

Zijn jij en je vrienden single of houden jullie niet van Valentijnsdag? Dan is het leuk om deze dag met elkaar te “vieren”. Zet de tafel vol met piemelkaarsen of vrouwenlichaam kaarsen en haal lekker eten in huis. Hoe gezellig is dat? Zo wordt het voor jullie allemaal toch nog een feestdag.

Wanneer is valentijn?

Zoals ieder jaar is Valentijnsdag op 14 februari 2024. Dat valt dit jaar op een woensdag. En dat is al bijna! Dus scoor snel valentijnskaarsen.

 Bekijk onze valentijnskaarsen

Terug naar blog